Lidt om mig selv

Jeg hedder Birgitte og er født i 1959, gift med Klaus. Vi er forældre til Morten og Anne-Mette. De er begge udeboende. Vi bor i villa, hvor der er god plads til leg og udfordringer både inde og ude. Huset er røgfrit og vi har ingen dyr. Jeg har en stor lukket gård med legeredskaber, faldunderlag i hele arealet og plads til alle børnenes aktiviteter. Huset ligger op til store grønne områder med privat legeplads og kort gåafstand til skov, mark og eng med får, køer, heste og fugleliv.

Jeg har tidligere været ansat som kommunal dagplejer, hvorfra jeg har 20 års erfaring med at passe børn i alderen 0-3 år.

Jeg kan tilbyde fleksibilitet, større forældreindflydelse og fortrinsvis økologisk kost og danske produkter. Jeg har stor viden om ernæring, da jeg er uddannet smørrebrødsassistent.

Jeg har løbende tilegnet mig yderligere viden ved at deltage i alle relevante kurser, som kommunen har tilbudt i den periode jeg har været kommunalt ansat. Jeg har blandt andet taget kurser i førstehjælp, ergonomi, børns sprog, motorisk udvikling, trivsel og har kendskab til babytegn.

Jeg vægter ærlighed og åbenhed meget højt og et godt forældresamarbejde er meget vigtigt. Et godt samarbejde udmønter sig i glade børn og større trivsel til gavn for barnets udvikling.